VINOBRANÍ 2021

Kulturní akce | vloženo: 16.08.2021 | datum akce:11.09.2021

 

Vážení milovníci vín, občané, milí přátelé,

 

dovolujeme si Vás tímto pozvat na slavnost Vinobraní v Moravské Nové Vsi, která se i přes nepříznivou situaci uskuteční, tradičně, druhou zářijovou sobotu.

 

Jak již víte, život se v naší obci během svatojánského večera zastavil a od té události již nic nebude stejné. Jsme velmi pokorní a děkujeme všem za příspěvky na opravy našich domovů, bez kterých bychom nemohli fungovat.

 

Ale tak jak je pro člověka důležitá střecha, je pro něj důležitá i tradice výroby vína, kterou si místní vinaři předávají po generace a vkládají do ní kus své duše. Tradice, kulturní bohatství a dobré víno je něco, co naštěstí neovlivní ani živelná katastrofa, a našeho ducha tak nezlomila ani červnová událost a její následky.

Nechceme, aby si lidé při jménu naší obce představili pouze hrůzu tornáda… Přejeme si, aby k nám lidé opět začali jezdit za tradičním vinařstvím, bohatým folklórním životem a místní srdečností.

 

My, občané, vinaři Vás chceme pozvat na pohárek dobrého vína z rodinných vinařství spojený s tradiční hudbou a milou společností. Společně si připijeme nad odvedenou prací, ale hlavně nad zářnou budoucností.

 

Buďte s námi i v těch lepších časech!

 

Součástí akce je i elektronická aukce vín, kterou najdete na: https://www.verejnedrazby.cz/…]=1 Děkujeme za účast. Veškeré prostředky půjdou na úpravu zeleně v Moravské Nové Vsi. Projekt je pod záštitou prof. Ing. Danuše Nerudové, Ph.D., rektorky Mendelovy univerzity v Brně.

 

Děkujeme Vám!

 

 


Přílohy:

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace